Одеська опера презентує нову програму “Опера, мюзикл і джаз”

Що є причиною популярності тих чи інших мистецьких подій? Знайомі, улюблені мелодії? Чудові голоси? Шляхетне звучання оркестру та хору? Атмосферність? Тож, вам не доведеться обирати серед усіх цих переваг, якщо 19-го вересня ви завітаєте до Одеської опери на концертну програму «Опера, Мюзикл і Джаз», яка органічно поєднає усі притаманні яскравому перформансу властивості.

На перший погляд, це – непересічний мікс жанрів, сміливе поєднання опери із мюзиклом і джазом, проте програма нового проєкту органічно поєднує широку, різноманітну жанрову палітру: вишуканість опери, енергію джазу, мелодійні барви мюзиклу. Провідні солісти опери, артисти балету, оркестр театру під орудою Володимира Врублевського, інструментальний ансамбль “Одеська Камерата” (художня керівниця – Олена Іонова), камерний хор (хормейстер – Іван Газінський) презентують музику, що уособлює у собі різні настрої, емоції та почуття. Унікальна добірка творів, майстерна техніка виконання, виграшна комбінація жанрів в атмосфері величі й краси Одеської опери – все це обіцяє справжнім поціновувачам мистецтва вишуканий музичний вечір та ефективний сеанс музичної терапії!

Творча команда Одеської опери майстерно інтегруватиметься у різноманітні музичні жанри, і кожен знайде тут щось на свій смак. Тож презентуємо новий проєкт з незвичною жанровою палітрою – концертну програму “Опера, мюзикл і джаз”, показ якої відбудеться вже у четвер, 19 вересня о 18:00. Блюзові тони неперевершеного Гершвіна, втілені у композиціях з опери “Поргі і Бесс”, шекспірівські мотиви “Вестсайдської історії” Бернстайна, джазові сингли Міллера, Керна та Манчіні, а також улюблені композиції – “Зоряна ніч” Кос-Анатольського та “Гуцулка Ксеня” Барнича, безумовно, стануть справжньою розрадою та мистецькою терапією, що так необхідна в наші дні. Тож очікуємо на щось надзвичайне! Не пропустіть яскраву подію в Одеській національній опері!

Квитки за посиланням – https://operahouse.od.ua/events/opera-musical-jazz/

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56