В Одеському театрі ляльок прем’єра “Мій сусід динозавр”

У давні-давні часи, за мільйони років до нашої ери на нашій планеті жили динозаври. Як вони жили, чим захоплювалися, з ким спілкувалися, кого боялися, куди врешті-решт поділися і де живуть сьогодні? Дізнайтеся все це, подивившись яскравий веселий музичний спектакль про маленького динозаврика Альберта та його родину в Одеському театрі ляльок 21 вересня об 11:00 та 13:00.

Автор ідеї Давід Дорунц.
Постановник Марина Замчевська.
Художник – заслужена діячка мистецтв України Світлана Прокоф’єва.
У виставі зайняти: Ірина Богданович, Анастасія Волошина, Євгенія Єсьман, Анастасія Ігнатович, Артем Теляшенко
Для глядачів 4+

Корисна інформація організатора:
– Дітям безкоштовно до 2х років без надання окремого місця.
– В театрі не рекомендують відвідувати вистави дітям без супроводу дорослих. Але, якщо дитина досить самостійна, то з 5-6 років ми можемо дозволити відвідати виставу за умови, що батьки знаходяться поблизу (фойє).
– Тривалість вистав: 45 хвилин.
У випадку повітряної тривоги: якщо тривога сталася до початку вистави – запрошуємо відвідувачів до нашого укриття до відбою повітряної тривоги. Там є все необхідне – туалет, аптечка, питна вода. Якщо тривога сталася під час вистави – вистава буде призупинена, наші співробітники запропонують спуститися до укриття. Якщо тривога буде менш ніж 45 хвилин, то після відбою ми повертаємось знову до глядацької зали і продовжуємо перегляд. Якщо тривога більш ніж 45 хв, то вистава буде відмінена.
Квитки за посиланням – http://www.teatr-kukol.od.ua/tiket

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56