В одеському дворику зіграють романтичний джазовий концерт

Завтра 27 вересня в одеському дворику Міжнародного культурного центру Union відбудеться романтичний джазовий концерт. На сцені виступить відомий одеський піаніст Олексій Пєтухов та джазові віртуози України – Kyiv Jazz Quintet. Уявіть: п’ятниця, вечір. Ви звільнили пару годин для себе і своїх друзів. Захід сонця і холодний коктейль. Магічний джаз та безліч гарних фото. Подобається? Тоді чекаємо Вас!
 

 
Вокалістом квінтету є талановитий Павло Пігура, голос якого переносить слухачів в епоху великого джазу. Доповнюють його майстерні музиканти: Дмитро Бобін Александров на саксофоні, Родіон Іванов за клавішами, Сергій Клюєнко на контрабасі та Олександр Лебеденко за ударними.
 
Олексій Пєтухов – видатний піаніст, композитор, аранжувальник та диригент джазового оркестру Миколи Голощапова, педагог, один із провідних, найбільш самобутніх джазових музикантів України, що активно концертує. Учасник безлічі фестивалів та програм в Україні та за її межами. На рахунку Олексія блискучі авторські проєкти у тріо, комбо складах, з камерним оркестром, дитячим хором та біг-бендом.
 
Запрошуємо на вечір неперевершених музичних емоції та вражень.
Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/romantichnii-dzhaz-v-sadu-odesa

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56