В галереї Літнього театру відкрилася виставка Серафими Чаркіна

В одеській галереї «#ARTODESSA» Літнього театру Міського саду відкрилася персональна виставка живопису Серафими Чаркіна. Герої полотен зазнають несподіваних трансформацій – як фізичних, так і подійних, при цьому знаходячи нову якість – до їх статусу додається кураж і яскравий стан, що інтригує.

Художник Серафим Чаркин

Живопис Серафими Серафимовича Чаркіна має магічні властивості. Її динаміка і пластика одразу залучають до кольорової та ритмічної гри, змушуючи глядача спробувати зрозуміти – як і чому твір створено саме таким чином.

Оскільки ідеї французьких кубістів та італійських футуристів не втратили своєї актуальності за сторіччя, їх звучання в роботах Серафими Чаркіна зробило його мистецтво сучасним і надихаючим.

Що думає дівчина, яка стрибає на батуті чи натурниця під пильною увагою скульптора? Відповідь у роботах Серафими Чаркіна: це – пристрасть. До життя, до творчості та до пізнання навколишнього світу. Саме цією якістю пронизані його твори.


 
Чуттєвість, музичність, яскравість, а головне – виклик – особливості унікального живопису, що розбурхує глядача і робить його сприйняття пафосним, наповненим життєствердними звуками.
 

 

 

 
Катерина Піменова, арт-оглядач.
Фото: Степан Алекян/Фейсбук.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56