Одеситки вимагали від мерії збільшити витрати на допомогу ЗСУ до 20% (фото)

Близько двох десятків одеситок кожної суботи виходять під мерію, щоб нагадати пану Труханову та обраним народом депутатам про необхідність постійної підтримки ЗСУ. На плакатах написано про необхідність виділяти 20% від бюджету на допомогу ЗСУ. Також вони вимагають звітів від Одеської мерії, на яку саме допомогу були виділені кошти. Зазначимо, що мерія давно вже не показувала у прес-релізах закупівлю допомоги для ЗСУ. Майже всі гроші перераховують на рахунки бригад ЗСУ.

Але це дуже малоефективний спосіб допомоги. Ці гроші застрягають на рахунках, тому що бригади не можуть швидко їх освоїти через бюрократичні проблеми. А запитів по РЕБ, дронам, автомобілям, такмеду та іншому обладнанню тисячі. Але займатися допомогою адресно для кожного запиту мерія чогось не бажає. Всі ці запити закривають досі волонтери та звичайні українці своїми донатами.

Нагадаємо, що саме завдяки протестам під мерією пан Труханов почав виділяти допомогу ЗСУ, а мерія розпочала постійну закупівлю дронів FPV. Завдяки протестам нарешті встановили алею пам’яті загиблим Героям, хоча вона і виглядає дуже економно.

Фото: Світлана Корольова/Фейсбук

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56