Подарунок одеським олімпійським чемпіонкам – квартири на місці знищених тенісних кортів?

В Одеській ОВА розповіли з гордістю новину про квартири, які подарували олімпійським чемпіонкам з фехтування у Парижі-2024 – Олені Кравацькій та Аліні Комащук. Повідомляється, що оселі в Одесі придбані бізнесменом, який раніше придбав квартиру для родини загиблого фельдшера. В ОВА не уточнили, в якому саме ЖК купили квартири. В принципі, позитивна новина, але наша редакція звернула увагу на те, що будинок ще не зданий – спортсменкам вручили не ключі, а сертифікати.

Якщо подивитися уважніше на сертифікати, які чемпіонки тримали у руках, то можна побачити, що на них знаходиться зображення скандального ЖК “Лідерсівський”, заради якого знищили легендарні тенісні корти в парку Шевченко.

Одеська обласна прокуратура вже багато років намагається через суд зупинити незаконну забудову, серед власників якої значиться хазяїн дельфінарія та депутат “Довіряй ділам” Андрій Кісловський. Дозвол на виконання будівельних робіт призупинено рішенням суду. На земельну ділянку накладено арешт ще у 2020 році. Станом на серпень 2024 року Господарський суд Одеської області визнав законним забудову тенісних кортів на Лідерівському бульварі 7 та 9, пишуть ЗМІ. Прокуратура ще може подати апеляцію.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56