Одеситка з російським прапором розповіла про “київський режим” та “ЗСУ напало на Донбас”

7 жовтня у День народження диктатора, міжнародного злочинця та вбивці путіна в центрі Одеси на Європейській площі одеситка намагалася розгорнути ворожій прапор. Її затримали та доставили у відділення поліції.

Поліція розпочала провадження за ознаками ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України – виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України. Жінці загрожує позбавлення волі до трьох років. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

В телеграм-каналах з’явилося відео, на якому жінка наговорила багато російської пропаганди про “київський режим”, “ЗСУ напали на Донбас”, “НАТО знищує слов’ян”, “на росію напали зі всіх боків”. Також жінка заявила, що “підтримує путіна”.

Цікаво, а скільки ще в Одесі людей, які також “підтримують путіна” та чекають “звільнення від київського режиму”? Чому за 2,5 роки війни держава так і не розпочала заходи по виявленню потенційних колаборантів та прихильників “руського миру”, які в будь-який момент можуть розпочати шпигунську або підривну діяльність? В Одесі під підозрою всі, хто приходив на Куликове поле у 2014 році. Нагадаємо, що, національною поліцією створено телеграм-бот «Народний месник», що дозволяє оперативно передати до поліції інформацію щодо підозрілих осіб, які можуть бути причетні до співпраці з окупантами, підготовки диверсій, допомоги пересуванню сил ворога та інших воєнних злочинів рф – https://t.me/ukraine_avanger_bot

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56