Медики швидкої допомоги Одещини допомогли народити трьом породіллям поза лікарні

В Одеській області за останні дні було три виклики для допомоги породіллям, які почали народжувати і не встигали до пологового будинку. Як повідомили у Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області, перший був виклик у Березівському районі. Бригада №412 у складі фельдшерки Пономаренко, сестри медичної Сорочан та водія Реконвальд оперативно виїхала на місце і вже за 10 хвилин медики були поряд із пацієнткою. В дорозі у машині жінка почала народжувати і бригада допомогла зʼявитися малечі на світ, відсікла пуповину та доправила маму з новонародженим хлопчиком до пологового відділення районної лікарні

Бригада ЕМД №208 у складі фельдшерок Черан та Візняк прийняли пологи у Болградському районі. Породілля збиралася народити 9-ту дитину і медики прийняли рішення приймати пологи на дому, адже в умовах віддаленості пологового відділення від населеного пункту і дороги – це було найкращим рішенням і за допомогою наших колег багатодітна мама народила дівчинку з вагою майже 4 кг. Після стабілізації стану малюка та породіллі бригада госпіталізувала їх до пологового відділення.

Бригада №800 у складі фельдшерки Мельцової та водія Мальченка в Роздільнянському районі прямо в автомобілі ЕМД допомогли з’явитися на світ дівчинці. Надавши мамі та немовляті всю необхідну допомогу бригада доправила обох до районної лікарні.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56