Одеситка, яка розгорнула прапор росії, отримала домашній арешт – її ніхто не “вбивав”

Одеситка Олена Чесакова, яка днями розгорнула російський прапор в центрі Одеси і намагалася повісити його на постамент від пам’ятника російській імператриці Катерині II, отримала домашній арешт на період слідства, повідомили в Національній поліції. Російська пропаганда роскрутила фейк, що її нібито “вбили” наступного дня у СІЗО.
 

 
Як повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, першим про «смерть Чесакової» написав колаборант олег царьов, а маргарита симоньян на пропагандистському шоу соловйова заявила, що Чесакова «мученицьки померла», порівнявши її із Зоєю Космодем’янською. Мати Чесакової після нападу росії поїхала за кордон до однієї з країн ЄС. Там вона підтвердила, що з донькою все в порядку. Коли фейк про «вбивство» Чесакової розвалився, російські ЗМІ почали потроху «давати задню». Наприклад, видання «московский комсомолец» написало, що цей інцидент, можливо, є «провокацією СБУ».
 
Цікаво, що Олена Чесакова та її мати раніше переїхали до Одеси з російського міста Пермь та отримали українське громадянство. Вони є прихильницями “руського миру”, але повертатися до росії не бажають.
 
Нагадаємо, що в росії у тюрмі замучили до смерті українську журналістку Вікторію Рощину. А наше правосуддя колаборантів випускає під домашній арешт. Це дуже несправедливо. Чесакову мали б обміняти на полоненого азовця.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56