Труханов завершив свою поїздку по Європі у Страсбурзі

Мер Одеси Геннадій Труханов завершив свою 11-денну робочу поїздку по Європі у Страсбурзі, взявши участь у Саміт мерів європейських міст 21-22 жовтня. Окрім мера Одеси від України ще був присутній мер Львова Андрій Садовий. Учасники обговорили такі важливі теми, як демократія, екологія та соціальні питання, що впливають на європейські міста. Також у Європейському парламенті оголосили про виділення 35 млрд євро допомоги Україні.

Серед спікерів на заході були президент Європейського парламенту Роберта Мецола, мер Страсбурга Жан Барсегіан, а також президент організації Eurocities, мер Лейпцига Бурхард Юнг. 22 жовтня мери та депутати Європарламенту підписали політичну декларацію, яка визначає очікування міст щодо майбутнього Європи та важливості їхньої ролі у зміцненні співпраці з європейськими інституціями.

Одеські політичні експерти вважають, що така довга робоча поїздка по Європі має здійснити вплив на майбутні вибори. Таким чином Труханов демонструє виборцям, що він проєвропейській мер, і намагається перекреслити звинувачення про російський паспорт. Як би там не було, бюджет Одеси все одно витрачається під час війни на плитку та ремонт доріг, часто навіть непотрібний. Використання ресурсів неефективне – Одеська мерія за 38 млн гривень знову робитеме капітальний ремонт спуска Віталія Блажка (Марінеско) після того, як підрядник, будівельна компанія і чиновники мерії не узгодили між собою інженерний план робіт, що призвело до просідання спуску до критичних позначок після капітального ремонту.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56