Яку каву вибрати для офісу

Офісна робота пов’язана з розумовим навантаженням та стресом. Отримати заряд бадьорості в середині напруженого робочого дня та відновити сили можна за допомогою кави. Головне — правильно вибрати напій.

Який сорт кави кращий

Вибираючи сорт, необхідно брати до уваги уподобання працівників. Наприклад, арабіка містить невелику кількість кофеїну, проте має чудовий багатогранний смак. Кенійська та ефіопська арабіка сподобається тим, хто полюбляє помітну кислинку. Бразильські зерна залишають післясмак підсмажених горіхів, а гватемальські та угандійські — гіркого шоколаду. Робуста має міцніший смак і більш виражену гіркоту порівняно з арабікою. У ній більше кофеїну, при цьому ціна нижча. Багато виробників пропонують мікс робусти та арабіки. Це універсальний варіант. Оригінальні мікси виробляє бренд Madheads. Це команда обжарювачів, яка скуповує кавові зерна по всьому світу і чаклує над ними. Можна замовити каву Мед Хедс через інтернет, щоб спробувати оригінальні поєднання.

Вибір рівня обсмаження

Виділяють три основні рівні обсмаження кави, кожен з яких дарує свої характерні нотки:

  1. Світле — оптимальний варіант для тих, хто цінує тонкі смакові та ароматичні нотки. Таку каву можна використовувати для заварювання капучино та лате.
  2. Середнє — найбільш зручний для офісу варіант. Це обумовлено універсальністю такої продукції: її можна використовувати для приготування різних кавових напоїв.
  3. Темне. Характеризується гірким запахом, карамельними нотками, тривалим паленим смаком.

Зернова vs мелена кава

Якщо в офісі є кавомолка, варто придбати зерно. У такому разі можна буде заварювати напій із насиченим смаком та яскравим запахом. Якщо купуєте мелену продукцію, враховуйте рівень помелу. Від нього залежить вибір методу заварювання. Для офісу рекомендується купувати продукцію середнього помелу.

Вибір упаковки

Оптимальним варіантом є дріп-пакети. Вони дозволяють заварювати напій шляхом повільного пропускання гарячої води через мелені зерна. Після цього пакет виймається з чашки. Основні переваги:

  1. не потрібно використовувати кавомашину — для заварювання достатньо помістити дріп-пакет у склянку;
  2. кожен пакет містить рівно 1 порцію — це позбавляє необхідності розраховувати, скільки кави покласти в чашку;
  3. передбачається фільтр — це гарантує, що у напої не буде дрібних частинок.

Каву у дріп-пакетах випускають різні виробники. Наприклад, на сайті MAUDAU можна замовити для офісу продукцію від брендів:

  1. Buco;
  2. Chehovych;
  3. Fresh Black;
  4. Foundation;
  5. Illusion.

Правильно підібравши каву для офісу, можна забезпечити високу працездатність собі та своїм колегам.

 

Залишити відповідь

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56