Артисти Одеської опери тріумфально виступили на сцені давньогрецького амфітеатру в Акрополі

Артисти Одеського оперного театру з успіхом провела гастролі у Греції. З 19 по 30 вересня вони представляли балетні вистави «Жизель» Адольфа Адана, «Баядерка» Людвіга Мінкуса та «Червону шапочку» на музику композиторів 18-20 сторіччя в знаменитій концертній залі «Мегарон». Грецька публіка зустрічала наших артистів оваціями, повідомляє Міністерство культури України.

Завершальним акордом гастролей 2 жовтня стала сценічна кантата Карла Орфа «Carmina Burana», яку показали у давньогрецькому амфітеатрі “Іродіум” на Акрополі в Афінах. Споруді близько 1860 років і вона досі приймає глядачів, що робить її однією з найстаріших театрів у світі.

Майже 150 артистів, серед яких солісти опери Аліна Ворох, Богдан Панченко та Олександр Прокопович, балету, хору та оркестру виступили під керівництвом заслуженого артиста України Ігоря Чернецького. Європейська публіка із захопленням вітала одеських артистів.

Масштабний гастрольний тур Одеського національного академічного театру опери та балету у Греції є наочним доказом культурного зв’язку України зі світовою цивілізацією.


 

 

 

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56