Для чого призначають Серрату

Щодня лікарі виписують сотні рецептів на різні препарати для лікування тих чи інших хвороб. Це стосується й такого медикаменту, як Серрата. Прочитати про ліки, їхню дію, порівняти ціни та дізнатися про наявність у найближчій від дома аптеці можна завдяки медичній інформаційній системі «Аптека 9-1-1». Тут також зібрано чимало інформації про інші засоби для лікування і профілактики різних хвороб.

Основний компонент препарату

Ліки Серрата містять активну речовину серратіопептидазу, яка є ферментом із групи протеолітичних. Вона може розкладати білки, що містяться в різних тканинах організму.

Препарати з цією речовиною можуть бути призначені для лікування різних захворювань, які пов’язані з утворенням в організмі в’язкого слизу, залозистих виділень або пошкоджених тканин. До таких відносяться:

  • бронхіт, залозиста хвороба легень та інші захворювання дихальних шляхів;
  • синусит, риніт та інші назофарингіти;
  • запалення слизових оболонок шлунково-кишкового тракту та сечовивідних шляхів;
  • тромбофлебіт та утворення гемороїдальних вузлів.

Серратіопептидаза також чинить протизапальну дію, тому препарати з цією речовиною також використовуються для зменшення запалення та болю при деяких захворюваннях. В будь-якому випадку призначення Серрати залежить від діагнозу, який ставить лікар, тому завжди важливо дотримуватися його рекомендацій та не займатися самолікуванням.

Важливо: побічні ефекти

Важливо зазначити, що ліки з серратіопептидазою можуть мати певні побічні ефекти, такі як алергічні реакції, диспепсія, діарея, відчуття жару та інші. Тому перед застосуванням таких ліків слід обов’язково проконсультуватися з лікарем та дотримуватися рекомендацій з дозування та тривалості лікування. Крім того, варто пам’ятати, що серратіопептидаза може взаємодіяти з деякими іншими медикаментами, тому перед застосуванням ліків з цією речовиною слід повідомити спеціаліста про всі інші ліки, які ви приймаєте.

У будь-якому випадку застосування ліків з серратіопептидазою має бути рекомендовано тільки кваліфікованим лікарем, який визначить необхідну дозу та тривалість лікування в залежності від діагнозу та стану здоров’я пацієнта. За цієї умови Серрата чинитиме сприятливу дію на організм, борючись із хворобою чи неприємними симптомами.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56