Французькій фонд відновив в Одесі будинок, в який влучила російська ракета

Французькій благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність» почав в Одесі відновлювати будинки, які постраждали від російських терористичних обстрілів. Так влітку 2023 року на вулиці Преображенській ракета влучила у житловий будинок ХІХ століття. Вибухом були зруйновані стіни та перекриття верхнього поверху, покрівля, вікна та двері. Вартість ремонту склала 3,5 млн гривень, повідомили в Одеській мерії.

Фондом було забезпечено проведення демонтажу зруйнованих конструкцій, розбирання зруйнованого даху та пошкоджених несучих конструкцій. Після цього було зведено нові несучі конструкції третього поверху, нові перекриття та дах. Непросто також було на етапах роботи з будинком, адже частина жителів не залишила домівки, і роботи велись послідовно. Незважаючи на всі складнощі та перепони, команда змогла зробити все у дуже стислі терміни.

Ще один проект по відновленню після ракетної атаки 29 грудня завершився у Михайлівському ліцеї. Там вибухом вибило 120 вікон та 22 дверей, пошкоджено елементи фасаду та штукатурки у внутрішніх приміщеннях, а на стінах з’явилися тріщини. Також було пошкоджено велику кількість меблів. Вартість відновлення у ліцеї склала 3,5 млн гривень.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56