Freedom jazz girls band виступатимуть в Одесі

Музично-танцювальну виставу від Freedom jazz girls band покажуть в Одесі на сцені театру Музичної комедії 29 жовтня о 18:00. Їхні шоу збирають аншлаги, концертні виступи зачаровують та надихають. Приготуйтеся до неймовірного дійства!

Джаз-бенд унікальний тим, що складається з 10 професійних дівчат музикантів: тріо вокалісток, група саксофоністок, трубачка, бас-гітаристка, клавішниця, барабанщиця. Freedom-jazz girls band представляє свої шоу в жанрі джаз-кабаре, який наповнений синтезом музики, танцю та театру.

На сьогоднішній день, Freedom-Jazz успішно гастролює по всьому світу і став невід’ємною частиною будь-якого свята, президентського прийому, музичних фестивалів, клубних концертів та телешоу. Як і в музичному «фрідомджазівському» стилі, так і у візуальних образах, дівчата завжди ексцентричні, яскраві, іноді відверті і найголовніше, завжди впізнавані.


 
“Джаз-кабаре — це наша невід’ємна частина, наша візитна картка, як і звичка дивувати нашого улюбленого глядача. Тому для наших шанувальників і тих, хто збирається ними стати, ми, як завжди, готуємо сюрпризи. Це і фрагменти з легендарних світових мюзиклів у фірмовій музичної обгортці від Freedom jazz girls band, і міні-спектакль, наповнений тонким жіночим гумором, вишуканим звучанням і неповторним шармом, і світові танцювальні хіти, від яких просто неможливо всидіти на місці!”, — поділилися Freedom jazz girls band.
 

 
Freedom Jazz Show неодмінно подарує глядачам атмосферу свята та чудового настрою. Режисер театралізованого дійства: українська режисерка-постановниця та продюсерка — неперевершена Олена Коляденко.

Квитки за посиланням – https://widget.kontramarka.ua/widget229site11372/widget/event/118144

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56