Корону “Міс Одеса 2024” отримала студентка Міжнародного гуманітарного університету

В Одесі 7 червня відбувся щорічний конкурс жіночої краси, на якому вибирали Міс та Місіс Одеса 2024. Фінал відбувся у Садах Перемоги в умовах тотального блекауту, повідомили організатори. У конкурсі на звання Міс взяли участь юні дівчата віком від 18 до 24 років, а у конкурсі на звання Місіс жінки до 50 років, представниці різних міст країни.

Конкурс краси Міс Одеса 2024

Підготовка до фіналу конкурсу розпочалася у лютому цього року та включила тематичну фотосесію, майстер-класи особистісного зростання, відеозйомку для популярних ТМ, спілкування з переможницями минулих років, репетиції, традиційне відвідування та допомогу притулку для бездомних тварин «Ковчег», куди було привезено понад 150 кг. корми та медикаменти.

Компетентне журі, у складі якого працювали регіональні директори, представники творчих професій, заслужені тренери спорту та чемпіони світу, телевізійні продюсери та кінорежисери, оцінювали дві різні категорії учасниць окремо за статусом: Міс та Місіс. Учасниці постали перед глядачами у яскравих сценічних образах, а також продемонстрували свої творчі номери «Талант». Творчу атмосферу створював гурт «MZLV». Корони для фіналісток категорії Mrs були надані партнерами з міста Майамі, Флорида, США. Що є доброю співпрацею у сфері культурних зв’язків між країнами та містами.

Корону Місс Одеса Worldwide отримала 23-річна Марія Желєзкова. Дівчина родом з міста Болград. Після закінчення Болградської школи №2 Марія вступила до Міжнародного гуманітарного університету в Одесі за спеціальністю диктор-телеведуча. Зараз паралельно працює у Стамбулі моделлю.

Міс Одеса 2024

“Мене цікавить все що повʼязане зі світом мистецтва, кінематографа та телебачення. Я пробувала себе всюди: професійні танці, модель на показах українських дизайнерів, свій бренд одягу і навіть свій показ… Я дуже захоплювалась всім чим займалась… А потім прийшла війна… І саме моделінг допоміг мені знайти роботу за кордоном…”, – розповіла про себе Марія.

Міс Одеса 2024

Міс Одеса 2024

Міс Одеса 2024

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Maria Zheliaskova (@mariamillion_)

За підсумками конкурсу призові місця розподілилися таким чином:

«Miss Ukraine – South 2024» – Катерина Полушведкіна

«Beauty Worldwide 2024» – Глоті Нана

«Mrs. Worldwide – Ukraine 2024» – Євгенія Харсюк, м. Львів

«Мrs. Ukraine-South 2024» – Інна Болгарова

«Mrs. Odessa 2024» – Сюзанна Гунейм

Переможницям конкурсу належить протягом року представляти Україну на міжнародних конкурсах і фестивалях, що проводяться в різних куточках планети Земля.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56