Красуня-нардепка купила в Одесі будинок за 20 млн – її підозрюють у незаконному збагаченні

Красуня-нардепка 46-річна Кормишкіна (Аллахвердієва) Ірина з Миколаєва купила в Одесі приватний будинок за 20 млн гривень і переїхала туди, повідомляють ЗМІ. Про цю купівлю дізналися в НАБУ і разом з САП засумнівалися у можливостях нардепки купити самостійно такий будинок, маючи офіційні заощадження в розмірі 2,7 млн гривень. Прокурори САП повідомили їй про підозру у незаконному збагаченні. Кваліфікація дій підозрюваної: ст. 368-5 КК України.

Зазначимо, що Ірина вийшла заміж у 2023 році за депутата Миколаївської облради, голову фракції “Наш край” Юрія Кормишкіна, який має чимало фермерських господарств на Миколаївщині.

Журналісти “Bihus.info” раніше з’ясували, що після початку повномасштабної війни Кормишкіна придбала автомобіль Mercedes-Benz S500L 2021-го року випуску. Ціна на такі стартує з 4,4 млн грн, сама ж депутатка казала, що автомобіль обійшовся їй лише в 1 млн грн, тобто в чотири рази нижче його ринкової вартості.

У 2020 році мережу сколихнув сексистський скандал із участю голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії і його заступника Олександра Корнієнка. На оприлюдненому відео депутати нібито обговорювали свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву перед брифінгом для журналістів і не знали, що мікрофони увімкненні: «Вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут… триста зустрічей за чотири місяці й виграє. Вона така наживо. Енергетика».

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56