Ліквідовано командира російського підводного човна, який запускав ракети по Україні

Головне управління розвідки повідомляє про ліквідацію в Краснодарі командира підводного човна «Краснодар», причетного до ракетних обстрілів України. Колишнього командира підводного човна «Краснодар» чорноморського флоту вмф рф Станислава Ржицького вчора застрелив в парку невідомий під час ранкової пробіжки. В результаті вогнепальних поранень Ржицький помер на місці.

Через те, що ГУР дає це як офіційну новину, можна зробити припущення, що Ржицького ліквідували завдяки спланованій операції по відплаті за вбивства мирних мешканців України. Таким чином Україна розпочала полювання на російських військових злочинців, яких покарає без притягнення до суду.

Вчора після ліквідації ГУР опублікувало відео про “Час відплати”.

Також відомо, що ліквідація військового злочинця Ржицького було доволі легкою справою – він викладав у соцмережі маршрут своїх ранкових пробіжок і він ніколи не змінювався. Експерти також припускають, що для ліквідації навіть не треба було засилати спецпризначенців – росія наповнена кримінальними елементами, яких навіть випустили з тюрем для війни. І цей російський кримінал за невеликі гроші самі застрелять кого завгодно.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56