На честь Дня міста Одеси в філармонії відбудеться святковий концерт

В Одеській філармонії 1 та 2 вересня о 18:00 відбудеться святковий концерт до Дня міста Одеси у Великій філармонійній залі. Одеситів та гостей міста запрошують на яскраву музичну подію, аби відзначити День народження привітного, теплого та незламного українського міста Одеси!

Ця багаторічна музична традиція до Дня міста стала однією з найулюбленіших серед одеситів і гостей міста, адже детально продумана музична програма побудована таким чином, що в результаті слухач отримує справжнє естетичне задоволення та емоційне піднесення, словами які описати дійсно складно. Бо там де музика — слова зайві!

Національний одеський філармонійний оркестр традиційно розпочинає новий концертний сезон популярними традиційними концертами ODESA INTERNATIONAL, щоб задати позитивний тон наступному концертному сезону. В цьому і є прояв нашої стійкості та незламності.

1 та 2 вересня о 18:00 у Великій філармонійній залі прозвучить особлива музична програма, наповнена різномаїттям та багатством світової та української класичної симфонічної музики. За диригентським пультом — художній керівник та головний диригент, народний артист України маестро Хобарт Ерл. У програмі прозвучать твори видатних майстрів — Россіні, Верді, Елгара, Барбера, Лисенка та Глієра. Тож не пропустіть теплі музичні вечори разом із нами! Квитки за посиланням – https://bit.ly/3MhdhBH.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56