На Херсонщині 16-річна дівчина втратила руку через обстріл рашистам житлових будинків

Сьогодні рашисти з лівого берега Дніпра увесь день обстрілювали житлові будинки у населених пунктах Херсонської області. Як повідомили у Херсонській ОВА, один зі снарядів вибухнув у Чернобаївці. Вибухом відірвало руку 16-річній дівчинці. Також у неї уламкові поранення тулуба. «Швидка» доставила підлітка до лікарні у вкрай важкому стані.

Через артилерійський обстріл у Комишанах загинула родина – 44-річний чоловік та 40-річна жінка. Вони отримали вибухові травми, несумісні з життям. У селище Кіндійка під ворожий удар потрапив 61-річний місцевий житель. Його доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковим пораненням спини. Вдень окупанти обстріляли Токарівку Дар’ївської громади. Від отриманих травм загинув 41-річний чоловік.

У Приозерному травми, несумісні з життям, отримала 50-річна жінка. Під час атаки вона знаходилась на вулиці. Смертельні травми отримала 72-річна жінка. Також через обстріл ще троє людей постраждали. В 41-річного чоловіка – вибухова та черепно-мозкова травми, а також поранення ноги. Жінка, 58 років, дістала уламкове поранення плеча, грудної клітини та живота. 85-річна місцева жителька села отримала вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. Лікарі надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась.

Через обстріл постраждали двоє жительок у селищі Велетенське. Жінки, 43 та 46 років, звернулись самостійно за медичною допомогою. В потерпілих – мінно-вибухові травми, уламкові поранення спини та ніг. Рашисти з артилерії обстріляли населений пункт у Дар’ївській громаді. З вибуховою травмою та уламковим поранення плеча й передпліччя до лікарні шпиталізували 63-річного жителя села Токарівка.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56