На Херсонщині російські окупанти вбили вагітну жінку під час евакуації

8 червня під час евакуації з Голої Пристані російські окупанти вбили Тетяну Гришко. Як повідомляють у соцмережах її подруги, Тетяні було 32 роки, вона була вагітна. По даним місцевих жителів, жінка намагалася врятувати бабусю із дідусем від повені, коли їх накрили ворожі снаряди.

“Загинула наша дівчинка. Вчора, рятуючи бабусю із дідусем від повені, вона попала під обстріл. Загинула золота, красива, чуйна дівчина. Моя колега. З нею загинула її ненароджена донечка. За що ви її вбили, росіяни? За що ви вбили її ненароджену дитину? Вона мала народити і жити, просто жити. Я назавжди запам’ятаю тебе, твою посмішку, пробач”, – написала подруга вбитої Ольга Супрун.

“Моя люба подружка Татьяна Гришко , мені дуже сумно та боляче усвідомлювати що тебе вже нема(( тобі було б в липні всього 33 роки.
В нас була дуже гарна юність, ми з тобою вчились разом, та будували великі плани на майбутнє. Ти була щира, добра, чуйна дівчина. Була чудовим перукарем, майстром своєї справи. Світла тобі памʼять… я тебе хочу памʼятати завжди усміхненою, веселою із дзвінким сміхом.
Царство небесного тобі та твоїй не народженій донечки”,
– написала подруга вбитої Вероніка Чепурна.

“Це моя одногрупниця Татьяна Гришко , яка проживала в м.Гола Пристань Херсонської обл. Під час евакуації, 8 червня 2023 року вона попала під обстріл #росіятеррорист, Тетяна загинула, вона була вагітною і мала багато мрій на майбутнє! Світла тобі памʼять… я тебе хочу памʼятати завжди усміхненою із дзвінким сміхом”, – написала подруга вбитої Софія Лабунець.

, – написала колега Тетяни

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56