На Ланжероні заборонили користуватися поламаними сходами замість їх швидкого ремонту

У соцмережах стало популярним відео, як туристи ходять по пляжним сходам на Ланжероні і дивуються, що вони такі побиті. Після цього міська влада заборонила користуватися сходами через “незадовільний стан дощатого покриття”. В мерії пообіцяли відремонтувати сходи вже у 2025 року за позабюджетні кошти.

На перший погляд замінити дощате покриття буде коштувати пару тисяч гривень за матеріали плюс робота комунальників. Невже грошей від оренди пляжів не вистачає навіть на такі ремонти? Ще буде оксамитовий сезон у Одесі, а потім прогулянки біля моря…

Також чомусь в мерії нагадали, що ця ділянка пляжу «Ланжерон» (біля «Жовтого каменю») згідно спільного наказу оперативно-тактичного угруповання військ «Одеса» та Одеської обласної військової адміністрації від 07 червня 2024 р. №13/18  (зі змінами) та актів обстеження комісії Одеської районної військової не відкрита для доступу громадян. Але там все літо працювали орендарі пляжів, які здійснювали згідно з договорами з мерією платні послуги! Як таке може бути?

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56