На народному меморіалі в Одесі чоловік спалив 50 прапорців України з іменами загиблих

Вчора пізно увечері на Європейській площі 23-річний одесит підпалив українські національні прапорці, встановлені в пам’ять загиблим Героям України на Європейській площі. Його дії помітили перехожі та викликали поліцію. Негідника затримали військовослужбовці Національної гвардії України, які патрулювали місто, але він встиг пошкодити близько 50 прапорців.

У відділенні поліції зловмисник повідомив, що таким чином він нібито хотів помолитися за Україну. Але зрозуміло, що це маячня, яку йому треба було сказати після затримання. Найбільш вірогідно, що він робив цю акцію на замовлення російських спецслужб. Зараз в Одесі активізувалося вороже підпілля з проросійських маргіналів, які за винагороду роблять різні диверсії та політичні акції проти України. А потім прикидаються дурниками.

В поліції повідомили, що чоловіка раніше вже притягували до адміністративної відповідальності за куріння тютюнових виробів та розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та порушення комендантського часу. Також його підозрюють у крадіжці планшету з пункту обміну валют.
 

 

 
Дії зловмисника кваліфіковано за двома статтями Кримінального кодексу України:
– ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами);
– ч. 4 ст. 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану).

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56