На Одещині 17-річний хлопець вбив 15-річного місцевого підлітка за відмову дати закурити

Поліція Одеської області затримала в одному з сіл Подільського району 17-річного переселенця з Харківської області за підозрою у вбивстві. Як повідомили в поліції, напад стався на зупинці громадського транспорту. Підозрюваний попросив закурити у 15-річних підлітків, але отримав відмову. Після цього стався конфлікт, хлопець дістав ножа і вдарив декілька разів підлітків. Перший отримав смертельні поранення і помер до приїзду швидкої допомоги. Другий підліток отримав удар ножем по нозі.

Фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві та умисному легкому тілесному ушкодженні. Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. За поданням слідчого суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках провадження призначено низку судових експертиз, встановлюються повні обставини події. Затриманому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У день проведення поліцейськими слідчого експерименту за участю підозрюваного, родичі убитого підлітка намагались вчинити розправу над вбивцею їх сина, коли він знаходився у поліцейському автомобілі.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56