На Одещині дітей не пускали в укриття під час ракетної атаки

Абсурдна ситуація ситуація склалася в деяких дитячих садочках Одеської області. Там директора самі собі видали розпорядження, яким забороняють приймати дітей під час повітряної тривоги. При чому їх навіть не пускають в укриття! Така ситуація сталася вчора в місті Подільськ Одеської області. Як розповів лікар Черненко Іван, батьки привели дітей до садочку, коли вже пролунав сигнал повітряної тривоги. У дитячому садочку зачинили двері і відмовилися сховати дітей в укритті через внутрішні правила.

По Україні в цей час летіли 127 ракет і 109 “шахедів”, а батьки разом з дітьми стояли біля воріт в небезпеці через якісь бюрократичні неадекватні розпорядження. Про цю історію Черненко розповів у Твіттері. В коментарях батьки інших дитячих садочків написали, що в них теж вранці була така сама ситуація. При чому батькам треба не тільки сховати дитину у безпечне місце, а й їхати на роботу, а не чекати, коли завершиться повітряна тривога. Це ненормально, коли дітям відмовляють в укритті та не дають батькам піти на роботу.

Через деякий час охоронець покинув ворота дитячого садочку і батьки змогли самостійно пройти до укриття разом з дітьми. В районному відділі освіти заявили, що такі накази пишуть самі собі директора дитячих садочків.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56