На Одещині нетверезі парубки поїхали кататися на авто, потрапили у ДТП – один загинув

На півдні Одещини на дорозі сполученням Виноградівка – Болград сталася смертельна аварія. Як повідомили в поліції, троє нетверезих парубків вирішили покататися о четвертій ранку на авто, яке належить батьку одного з хлопців. На дорозі він не впорався з керуванням та врізався у запаркований на узбіччі вантажний автомобіль «DAF».
 

 
В результаті ДТП, 16-річний водій не постраждав, а ось його 17-річний друг загинув на місці аварії, а інший 16-річний товариш отримав важкі травми та був госпіталізований. Неповнолітнього водія перевірили на вміст алкоголю в організмі – він виявився у стані алкогольного сп’яніння.
 
Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56