На Одещині п’водій на смерть збив мотоцикліста – алкоголю у 12 разів більше норми

В Одеській області сталася смертельна аварія. Як повідомили в поліції, в Білгород-Дністровському районі 54-річний водій на автомобілі Opel Combо здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 31-річного місцевого жителя, який їхав у зустрічному напрямку. Мотоцикліст від отриманих травм загинув на місці ДТП. Водія перевірили на стан сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер» – вміст алкоголю у крові перевищив норму у 12 разів.

Поліцейські повідомили водію Opel Combо про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло смерть потерпілому. Цей злочин кваліфікується за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не сідати за кермо у стані сп’яніння, бути уважними та обережними, щоб не наражати на небезпеку себе та оточення.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56