На одеських пляжах виловлюють змій та тритонів із Херсонщини

Разом із плавучими островами на берег Одеської області потрапило багато живих мешканців Дніпра. В основному це жаби, чиє квакання тепер чути увечері на одеських пляжах, але є й цікаві екземпляри. Так сьогодні побачили змію на Великому Фонтані. Відпочиваючі про всяк випадок зателефонували до зоопарку.

Як повідомив директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков, змія виявилася нешкідливою – водяний вуж. Але відомо, що на Херсонщині живе отруйна степова гадюка. Тому краще все-таки дзвонити до зоопарку при виявленні змії та скинути її фото за телефоном 068 1404539.

Ще Беляков знайшов ондатру на пляжі: “Багато різних тваринок принесло до нашого морського берега. Ці тварини у біді, потребують допомоги. Ми їх рятуємо, багатьох привозять до зоопарку небайдужі люди”.

Еколог Владислав Балинський повідомив у Фейсбуці, що на пляжі “Собачка” було виявлено червонокнижного тритона гребінчастого. Поруч була порожня пляшка з-під російського пива, яка як доказ красномовно говорила про те, хто знищив природу Херсонщини підривом греблі.
 

 

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56