На Південній дорозі п’яний водій BMW врізався у натовп на пішохідному переході

Вчора увечері на Південній дорозі навпроти ТЦ “Рив’єра” сталася ДТП з постраждалими. Як повідомили очевидці, під час зеленого світла світлофора для пішоходів на великій швидкості автомобіль BMW врізався у натовп людей. На камерах зовнішнього нагляду видно, як людей розкидало у різні боки.

Як повідомили в поліції, 34-річний водій «BMW» тікав від поліції і порушивши ПДР наїхав на людей на пішохідному переході. Постраждали троє жінок – їх госпіталізували. Життю потерпілих нічого не загрожує. Після первинного огляду, двоє жінок продовжать лікування вдома. У лікарні залишилася одна жінка і сам винуватець ДТП. В поліції також повідомили, що водій мав ознаки сп’яніння – його біологічні зразки направили на експертизу.

Водій раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 ККУ), а також за водіння у нетверезому вигляді (ч. 1 ст. 130 КУпАП), за що був позбавлений права керувати авто. Також він без прав їздив за кермом авто і вже був затриманий, притягувався за ч. 2 ст. 126 КУпАП. Мабуть, такого невиліковного треба виховувати жорсткіше, ніж просто штрафами. Він загрожує життю та здоров’ю людей.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56