На Таїрова бійцівський собака загриз йоркширського тер’єра на дитячому майданчику

Вчора на Таїрова на вулиці Академіка Глушка бійцівський собака без намордника породи стафтер’єр напав на маленького декоративного собаку породи йоркширський тер’єр. Прямо на очах дітей агресивна псина перегризла горло маленькому собачці, відокремивши голову від тулуба, повідомляють очевидці.

Господарі бійцівського собаки – пара пенсіонерів терміново втекли з місця події, не бажаючи нести відповідальність за дії своєї псини. Один із очевидців встиг зняти на смартфон відео втечі.


 
Зазначимо, що кілька днів тому схожа історія трапилася у дворі провулку Гвоздичний 3а. Там гуляв без намордника бійцівський собака. У цей момент через двір йшов чоловік із маленьким песиком на руках. Бійцівський собака в стрибку схопив маленьку собачку і намагався видерти її з рук.
 

 
На подію збіглися очевидці та відбили собачку разом із господарем від шаленого та небезпечного пса. Очевидці викликали поліцію і вказали, де живуть недбайливі господарі. Але вони закрилися вдома і не пустили поліцію, та не стали відповідати за дії свого собаки.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56