Нардеп Тищенко отримав підозру за напад на військового з “Kraken”

Народному депутату України Миколі Тищенко, відомому у народі на прізвисько “Коля Котлета”, оголосили підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України) від ДБР України.

20 червня 2024 у Дніпрі озброєнні охоронці за вказівкою Тищенко напали на військовослужбовця ЗСУ з розвідувально-диверсійного підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Kraken”, який два роки звільняв Україну від загарбників і звільнився нещодавно за сімейними обставинами. Чоловіки у балаклавах протиправно позбавила волі Дмитро Павлова та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

Пізніше Тищенко звинуватив Павлова у захисті шахрайських кол-центрів, з якими нібито бореться сам Тищенко. При цьому навіщо Павлов був з колискою та немовлям при цьому – Тищенко не може пояснити.

У депутата вдома проведено обшуки під час яких слідчі знайшли значні грошові кошти та цінне майно у вигляді елітних годинників. Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56