Національний одеський філармонійний оркестр відкриває сезон

Після яскравих концертів ODESA INTERNATIONAL, які зібрали аншлаги та захоплені відгуки слухачів, Національний одеській філармонійний оркестр щиро запрошує Вас на феєричне відкриття НОВОГО КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ 2024/25, яке відбудеться 20 вересня о 18:00! Лише у нас Ви зможете насолодитися експресивною та виразною симфонічною музикою у високопрофесійному виконанні та стати свідками премʼєрних виконань в Україні! Цього разу премʼєрних виконань аж два.

Після відкриття сезону кожної пʼятниці Національний одеський філармонійний оркестр готує щоразу нову музичну програму. Це дозволяє слухачам чути музику, яка рідко виконується та є незаслужено забутою, а також цікаві новинки, премʼєри.

Не забуваємо, що у нашому місті є симфонічний оркестр, який на протязі багатьох років зберігає свою високу майстерність виконання. Тому кожен концерт – це незабутні враження, естетичне задоволення та можливість доторкнутися до високого професіоналізму! Під керівництвом Хобарта Ерла оркестр виступав на таких престижних концертних майданчиках як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє у Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Оркестра-Холл у Чикаго, Дейвіс-Холл у Сан-Франциско та інших.


 
Програма концерту:
МЕССІАН, симфонічна медитація «Les Offrandes oubliée» («Забуті дарунки») – ПРЕМʼЄРА В УКРАЇНІ! Це музика перебування, а не дії, вдумливого споглядання, а не активного руху, самозаглиблення, яке для композитора набувало значення духовного екстазу.
ВІЛЬМС, Концерт для фортепіано з оркестром No. 5 – ПРЕМʼЄРА В УКРАЇНІ! солістка – неперевершена піаністка з надчутливим звуковим відтворенням та потужною енергією, заслужена артистка України ДІАНА ГУЛЬЦОВА
СІБЕЛІУС, Симфонія No. 3 Твір є поворотним моментом у творчості композитора, який демонструє виразну ясність музичної мови.
 
Дозвольте собі бути в епіцентрі музичного життя України! Станьте свідком потужного виру емоцій, які здатна викликати лише її величність музика!
Квитки у касі та за посиланням – https://concert.ua/uk/booking/vidkrittja-novogo-koncertnogo-sezonu-odesa/

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56