Одеська мерія забула про постраждалих від шахеда одеситів – півроку живуть без даху

24 січня будинок на проспекті Шевченка, 8В атакував дрон-камікадзе типу “шахед”. Від вибуху зруйнувало дах та частково другий поверх. Мешканці другого поверху отримали сертифікати на нове житло замість зруйнованого, а мешканцям першого поверху сказали, що їм нічого не винні – їх квартирі в порядку. Не має тільки даху над головою.

Мешканці 9 квартир стали чекати, коли чиновники Одеської мерії полагодять дах. Але пройшло вже півроку, а не має навіть проекту відновлення будинку. Кожен дощ заливає людям квартири та псує майно, жити в таких умовах майже неможливо. Люди, про яких забула місцева влада, просто не мають куди йти. Трохи допоміг ЖЕК – натягнули плівку на перекриття між поверхами, але вода все одно тече у квартири під час потужних злив.

Після розголосу в ЗМІ, в Одеській мерії терміново зробили заяву, що до кінця червня будуть намагатися зробити тільки проект відновлення будинку. А сам процес відновлення може затягнутися на довго, судячи з того, як одеські чиновники несумлінно виконують свої обов’язки.


 

 
Фото — Сергій Смолєнцев/Думська.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56