Одеська опера готує проект 400-ліття української музики

Одеська опера готується до прем’єри! 9 березня чотири століття української музики зазвучать у концертному форматі нового проєкту «VLASNE. Ukrainian Project. Нескорені&Непереможні». Поєднання архаїки та сучасності, класики й модерну стане справжнім мистецьким ковчегом, куди автори проєкту дбайливо зберуть музичний капітал країни.

У часи підступної війни ми прагнемо до того, щоб українці шляхом занурення в мистецтво перевідкрили для себе власну країну, зазирнули в середину власної душі і надихнулися. Це обумовило і назву проєкту «VLASNE», що означає своє, наше, українське, справжнє, притаманне тільки нам і органічно інтегроване у світовий музичний простір. Слова «Нескорені&Непереможні» уособлюють наш генетичний код.

Музичні номери програми будуть репрезентовані через видатні постаті композиторів та виконавців, що вплинули на формування української музики та уславили її в світі: від Дмитра Бортнянського, Семена Гулака-Артемовського, Миколи Лисенка до Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Святослава Вакарчука.

Тож 9 березня о 16.00 запрошуємо вас поринути у захоплюючий світ української музики та відчути красу і глибину золотих хітів нашої країни.
Квитки – у касах театру та за посиланням: https://operahouse.od.ua/events/vlasne-ukrainian-project/

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56