Одеська поліція затримала жінку, яка сходила в туалет на меморіалі пам’яті загиблих захисників

Вчора 24 травня увечері в центрі Одеси на Європейській площі невідома жінка сходила в туалет на газоні, де знаходився меморіал пам’яті загиблих захисників. Державні прапорці з іменами героїв вона використала як туалетний папір. Відео з інцидентом вчора розповсюдилося в багатьох телеграм-каналах і соціальних мережах, що дуже обурило одеситів.

В поліції повідомили, що жінку затримали – вона була у стані сильного алкогольного сп’яніння. Також вона вибачилася за свій поступок та пояснила, що на 3 місяці вагітності. 28-річній жінці готують підозру за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (наруга над державними символами) та ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство). Їй загрожує до 3 років ув’язнення.


 

 
Зазначимо, що цей інцидент може бути розіграний російськими спецслужбами з метою дискредитації відношення суспільства до держави. Це вже не перший випадок, коли російські агенти наймають аморальних маргіналів для здійснення “фекальних акцій”. Так у Німеччині один проросійський активіст сходив спочатку в туалет на могилу Бандери, а потім на прапор України. Зняв на відео і виклав у соцмережи.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56