Одеський фотохудожник Якимчук оголосив набір на курс «Композиція та зміст фотографії»

Відомий одеський фотохудожник Олександр Якімчук оголосив новий набір на мій авторський курс «Композиція і зміст фотографії», який він проводить з 2014 року. За 10 років – 16 випусків груп, сотні творчих зустрічей і десятки виставок. Зараз як ніколи важливо знайти внутрішній баланс,а фотографія стає пошуком тієї гармонії, пошуком самого себе, джерелом сили,натхнення, внутрішнього спокою.

Александр Якимчук, фотохудожник

Автор поділиться своїм творчим досвідом роботи з зоровими відчуттями, де ключову роль відіграє ваш стан як відправна точка в мистецтві і житті.

На курсі доторкнемося поняття “стиль”, зануримося в розуміння візуального світу через акценти сприйняття і поринемо у внутрішній простір великих фотографів починаючи з XIX століття. І завдяки цьому досвіду, осмисленню, практиці, діалогу та перегляду ваших фотографій, ми разом наблизимося до розуміння «власної композиції», стилю.

У кожного свій спосіб сприйняття світу: через фантазію, емоції, почуття, стани, лінії, форми, кольори… Ми разом відкриємо вашу внутрішню красу і гармонію у світі фотографічного мистецтва.

Курс включає 18 вечірніх зустрічей у вівторок та п’ятницю у форматі діалогів, лекцій та дискусій протягом трьох годин, а також 6 практик у вихідні дні – це спільні прогулянки по місту, бесіди, зйомки моделей в жанрі ню і сюрреалістичні експерименти на вільну тему. Загалом 24 зустрічі протягом трьох місяців: жовтня, листопада та грудня. Ми розглянемо роботи майстрів і проаналізуємо ваші картини в атмосфері довіри і щирості.

Курс допоможе вам відчути свій внутрішній стан, усвідомити його і знайти своє відображення у фотографіях і мистецтві вашої краси почуттів. Якимчук буде там, щоб поділитися своїм досвідом і підтримати вас на цьому шляху. Ласкаво просимо в світ фотографії, де ви відкриєте для себе гармонію і красу життя через мистецтво.

Старт курсу 25 жовтня у 18 вечора.
Питання, запис на курс – особистим повідомленням до Олександра Якимчука. Кількість місць обмежена.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56