Одеський медик-інвалід виправдовувався через наклеп про алкогольний стан

В Одесі розгорівся скандал через медика екстреної допомоги, якого звинуватили у стані алкогольного сп’яніння на роботі. Відео, де медик з труднощами розмовляє, опублікували одеські телеграм-канали, які платять 200 грн за “сенсацію”. Люди, які викликали швидку, поводили себе зневажливо, ображали медика, лаялися і не хотіли чути від нього, чому він так дивно розмовляє.

Також сам виклик і стан людини, якій викликали швидку, не був екстреним, це підтверджується і записом розмови пацієнта з диспетчером — він мав головний біль та носову кровотечу, яка була зупинена ще до приїзду бригади.

Як стало відомо на наступний день, фельдшер швидкої медичної допомоги Юрій Луньов має інвалідність третьої групи через перелом гомілки та перенесений інсульт. Він 30 років працює на станції швидкої допомоги. Юрій був змушений виправдовуватися через публічний наклеп та показувати свої документи про інвалідність.

На жаль, люди, які звинуватили медика, не принесли вибачень. А одеським анонімним телеграм-каналам не треба довіряти – вони часто безвідповідально розмішують неперевірену інформацію.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56