Одесит запустив прапор росії над Рейхстагом

Поліція Берліну розслідує інцидент з запуском дрона з прапором росії над Рейхстагом, яий відбувся 9 травня, пишуть німецькі ЗМІ. Фігурантом справи став українець з Одеси, якого розпізнали в соцмережах, як Іван Тюпа. Прихильник росії порушив обмеження на польоти, що діє у радіусі приблизно 5,6 кілометра від Бундестагу — парламенту Німеччини. У поліції повідомили, що безпілотник пролетів над серединою площі Фрідріха Еберта зі східного боку будівлі Рейхстагу на висоті близько 20 метрів. Порушнику загрожує до двох років ув’язнення або штраф.

41-річний одесит втік з України до Німеччини на початку 2023 року разом зі своїм сином. Він вже встиг неодноразово провести проросійські акції в Німеччині. Так журналісти пишуть, що Іван намалював символ російської агресії Z на вежі колишньої будівлі державного парламенту в Потсдамі, а через кілька днів у Потсдамській гарнізонній церкві він вирізав лицьову сторону на 20-метровому плакаті з портретом української матері та замінив його текстом «України немає». А також випорожнився на могилу Степана Бандери в прямому ефірі.


 
Зазначимо, що одеський колаборант Іван Тюпа вихвалявся у соцмережах тим, як він краде їжу в одеських магазинах разом з сином. Типовий маргінальний прихильник росії без моралі та майбутнього. Маємо надію, що СБУ не забуде взяти цього негідника у свій список колаборантів і він буде відповідати за свої дії перед українським законом.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56