Одеситка у Кишиневі заявила, що їй все одно – російський паспорт чи український

У Молдові журналісти розпитували місцевих мешканців щодо закінчення війни в Україні. По відповідям стає зрозуміло, що рівень обізнаності в міжнародній політиці у цих громадян відсутній. Вони вважають, що треба просто зараз “зупинити війну”. Однак одна відповідь дуже зацікавила глядачів – молода біженка з Одеси розповіла історію, як вона вступила в Одесі у хореографічний коледж і була вимушена виїхати через обстріли до Молдови.
 

 
А її батько військовий отримав поранення, звільнився з армії і також виїхав. Цікаво, що жіночка не вважає росію відповідальною за війну. “Головне щоб люди не вмирали, будинки не руйнувались та діти не вмирали”. А хто ж тоді це робить? За її розумінням подій, треба перестати чинити спротив і не важливо який там буде паспорт – російський чи український… Тобто, дати російському злу знищити Україну. Дати варварам, які вбили так багато людей, і хочуть вбити ще більше, всі можливості для реалізації жахливих планів?
 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Культурометр Одеса (@culturemeter_odessa)


 
А чи розуміє ця молода жінка та її родина, що в окупації вбивають та катують людей тисячами? Що українці для росіян розглядаються лише як м’ясо для мобілізації подальшої війни в Європі? Зазначимо, що доки особа жінки не підтверджена, можна вважати її частиною російського ІПСО – в Молдові багато прихильників росії, які за гроші можуть робити будь-які заяви на камеру для дестабілізації в Україні.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56