Підозрюваний у вбивстві Фаріон готувався до замаху по інструкціям КДБ та ЦРУ

Підозрюваного у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон затримали в Дніпрі. І сьогодні йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. У суді назвали його ім’я – це 18-річний В’ячеслав Зінченко. У МВС провели брифінг та надали деякі факти про затриманого.

Так у нього в телефоні знайшли книгу «Секретні інструкції КДБ та ЦРУ» про правила маскування та організації дезінформації. Це може свідчити, що підозрюваний самостійно готувався до вбивства і не мав реальної підготовки до цього. В телефоні також знайшли фото Фаріон, а історія пошуку містила прізвища проросійських політиків та депутатів України. Вбивство здійснили спортивним пістолетом. ЗМІ повідомляють, що батько служить на фронті, а сам підозрюваний грає у юнацькому футбольному клубі.

Під час перебування у Львові підозрюваний три рази змінював житло за 10 днів. Також є докази отримання посилки, яку хлопець надіслав сам собі з Дніпра до Львова, де були засоби маскування, в яких його сфотографували сусіди Фаріон. Під час розслідування слідчі опитали 900 свідків, зібрали 9 тисяч фото з камер спостереження, призначили 22 судові експертизи.

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56