Показали наслідки ракетної атаки по порту “Чорноморськ” (фото)

Вчора увечері росія нанесла терористичний подвійний удар по порту “Чорноморськ”. Внаслідок атаки загинуло 6 робітників порту відразу, ще двоє померли наступного дня від отриманих травм. Поранення отримали 9 осіб. За останні дні – це вже третя атака по портовій інфраструктурі за допомогою потужних балістичних ракет. Такими атаками путін намагається нашкодити економіці України та заблокувати морські шляхи. За повідомленнями морських спеціалістів, такі атаки можуть налякати експедиторів і контейнерні судна перестань заходити в порти Великої Одеси. Більш того, зерновий коридор може зупинитися.

На судні було 45 контейнерів із фасованою соняшниковою олією. Ця партія була гуманітарним вантажем на замовлення ООН для постачання до Палестини.

Для того, щоб атаки зупинилися, Україна має нанести гідний удар у відповідь. Наприклад, атакувати тіньовий флот росії, який вивозить нафту на чорний ринок з Новоросійська. Морські дрони можуть зробити цю роботу дуже швидко, а економіці ворога буде нанесено потужний удар. Статус кво, коли в Чорному морі перестали атакувати цивільні судна і який існував близько року порушено з боку рашистів.

Зазначимо, що російські терористи вчора використали тактику подвійного удару. Коли на місце вибуху приїхали рятувальники, поліція та швидка допомога – нанесли другий удар для збільшення жертв.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56