Поліція Одещини затримала двох юнаків, які підпалювали автомобілі військових

Поліція Одещини затримала двох юнаків 16 та 17 років, які підпалювали автомобілі військових за винагороду від рашистів. Вони встигли здійснити дві диверсії – облили легкозаймистою рідиною і підпалили мікроавтобус Volkswagen та позашляховик Hyundai Santa-Fe. Для отримання винагороди їм треба було записати на відео, як горять автівки. Молодший обливав бензином і палив, а старший знімав все на відео. Після отримання грошей підлітки втекли в село на Миколаївщині, але це не допомогли їм уникнути покарання.

Поліція розпочала досудове слідство за статтею 114-1 (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Увагу батьків звертають на такі випадки. Аби уберегти неповнолітніх дітей від проблем із законом, слідкуйте за тим, де, з ким та чим вони займаються. Пояснюйте їм, що протиправні дії тягнуть за собою негативні наслідки. У підлітків все життя попереду і багато в чому від ваших дій залежить, яким воно буде. Пам’ятайте, що гроші та інші блага не варті того, щоб заплямувати свою репутацію і частину життя провести у в’язниці.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56