Понад 90 країн світу підтримали мирний саміт по Україні

У Швейцарії відбувається другий день Глобального мирного саміту по Україні. Незважаючи на всі спроби ворогів України максимально зіпсувати проведення саміту, відмовивши якнайбільше країн брати участь у ньому, все вийшло як слід. Світова спільнота об’єднується у боротьбі зі злом у Росії. Понад 90 країн взяли участь у першому дні конференції.

Мета саміту – посилити міжнародний тиск на росію. Змусити її до миру не лише запровадженням нових західних санкцій та постачанням зброї НАТО, а й розширенням коаліції держав, які вимагають від путіна укласти мир на умовах України з поверненням усіх окупованих територій та гарантіями безпеки в майбутньому. Незаконна російська війна проти України поставила під загрозу всю світову безпеку. Особливо, якщо враховувати плани путіна на військове вторгнення до східної Європи.

Як і припускали експерти, явка на саміт стала своєрідним лакмусовим папірцем на симпатії країн режиму диктатора путіна. На саміт миру не з’явилися представники Китаю та Бразилії. Проте, всупереч песимістичним очікуванням, таки приїхав представник Саудівської Аравії.

Саміт миру у Швейцарії – це інструмент дипломатичного тиску на росію. Показати диктатурам, що світ може об’єднатися проти військових злочинців та загарбників і дати їм цивілізовану та одностайну відсіч.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56