Путін ліквідував свого головного опонента – Навальний помер у в’язниці

Сьогодні головний політичний опонент російського диктатора путіна – Олексій Навальний помер у в’язниці за невідомих обставин. Офіційні російські джерела, які практично ніколи не говорять правду, заявили, що Навальний після прогулянки відчув себе погано, практично відразу знепритомнівши, реанімаційні заходи не дали результатів. Навального утримували в одній із найбільш важкодоступних в’язниць Росії – в ІЧ № 3 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Там з нього постійно знущалися, знаходячи абсурдні причини відправити опозиційного політика в карцер – у ньому він провів понад 300 днів. Раніше путін намагався отруїти Навального речовиною типу “Новичок”, але Навального змогли вилікувати в Німеччині, після чого він знову повернувся до росії для боротьби з режимом путіну, але був заарештований і засуджений практично довічно. Правоохоронна система росії за указом путіна знаходила все нові абсурдні звинувачення, влаштувавши судилище, яке не має ні чого спільного з нормами міжнародного юридичного права.

Відомі люди та політики висловили свої думки з нагоди смерті Навального:

Прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак: «Жахливі новини. Будучи найзатятішим захисником російської демократії, Олексій Навальний протягом усього свого життя демонстрував неймовірну мужність. Мої думки з його дружиною та народом Росії, для якого це величезна трагедія».

Глава Євроради Шарль Мішель ЄС: «Олексій Навальний виборював цінності свободи та демократії. Заради своїх ідеалів він приніс найвищу жертву. ЄС покладає на російський режим одноосібну відповідальність за цю трагічну смерть. Висловлюю найглибші співчуття його сім’ї. І тим, хто бореться за демократію по всьому світу в похмурих умовах. Бійці гинуть. Але боротьба за волю ніколи не закінчується».

Глава МЗС Чехії Ян Липавський: «Так само, як Росія поводиться у зовнішній політиці, вона поводиться і стосовно своїх громадян. Вона перетворилася на жорстоку державу, яка вбиває людей, які мріють про краще майбутнє, таких як Нємцов чи тепер Навальний, яких ув’язнюють і замучують до смерті через те, що вони протистояли Путіну. Вшануйте його пам’ять».

Глава МЗС Франції Стефан Сежурне: «Олексій Навальний поплатився життям за опір системі гноблення. Його смерть у виправній колонії нагадує нам про реальність режиму Володимира Путіна. Франція висловлює співчуття його сім’ї, близьким та російському народу».

Президент Латвії Едгар Рінкевич: «Що б ви не думали про Олексія Навального як політика, він був щойно жорстоко вбитий Кремлем. Це факт, і це те, що потрібно знати про справжню природу нинішнього російського режиму. Мої співчуття сім’ї та друзям».

Журналіст Леонід Парфьонов: «ЦЕ ПОЛІТИЧНЕ Вбивство».

Журналіст-розслідувач Христо Грозєв: «Навального остаточно вбили Путіна сьогодні».

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56