Рашисти опублікували відео, як відрізають голову полоненому солдату ЗСУ

У рашистських телеграм-каналах опубліковано відео жорстокого військового злочину – взятому в полон військовому з відмітними знаками ЗСУ люди у російській військовій формі та білими пов’язками відрізають голову. У момент вбивства полонений кричить від болю.

Рашисти у кадрі підбадьорюють убивцю: «Працюємо, браття! Відрізай, бл*ть! Ломай хребет йому! Що ніколи бошки не різав? До кінця, бл *ть». Також показали знятий з бійця бронежилет-розвантаження з українськими відзнаками. Цензуроване відео опублікував український волонтер Ігор Лаченков для демонстрації усьому світу чергового жорстокого воєнного злочину російських фашистів.

Швидше за все відео записали влітку-восени 2022 року через зелене листя в кадрі. Також з’явилися повідомлення, що іноді знаходили трупи військовослужбовців ЗСУ без голови. Експерти припускають, що це відео спеціально зараз розповсюдили перед контрнаступом ЗСУ, щоб серед російських окупантів не було бажання здаватися в полон – їх зараз переконують, що в полоні їх вб’ють.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56