Росія влаштувала одеситам “блокадний Ленінград” – місто п’ять діб без світла

Нащадки переможців у Другій світовій війні, чиї бабусі та дідусі жили у блокадному Ленінграді, влаштували такий самий геноцид одеситам. У понеділок росія завдала масового ракетного удару по енергосистемах Одеси та області. ППО збила 8 ракет із 10, а дві ракети зуміли вразити критичну інфраструктуру регіону.

Метою російських терористів було створити нестерпні умови життя мільйонів цивільних, залишивши їх без електрики під час зими, змусити страждати дітей, людей похилого віку, жінок і хворих, посіяти паніку і змусити Україну відмовитися від своїх територій на користь фашистських загарбників із Москви.

Незважаючи на всі зусилля енергетиків, ситуація в Одесі та області залишається дуже складною. На третю добу після ракетного удару енергетики змогли повернути в мережу електрику, підключивши кабелі до інших високовольтних ліній.

Це було зроблено всього на добу, щоб знову повернути блекаут на кілька днів для ремонтних робіт. Але не всі одесити змогли скористатися електрикою і прогріти свої квартири – через різке навантаження стало виходити з ладу вуличне обладнання – дворові трансформатори, кабелі і рубильники. Кількість аварій перевищила можливості ремонтних бригад. За опитуваннями в інтернеті вже п’ята доба з понеділка без електрики знаходиться приблизно третина міста, у квартирах висоток немає можливості приготувати їжу, температура повітря опустилася до +9 градусів. Єдине, що тішить – це потепління. З понеділка, коли був мороз -2 градуси, температура повітря піднялася до +8 градусів у п’ятницю. Щоб було зрозуміло, як виживають одесити у цей скрутний час, ми зібрали коментарі на сторінці ДТЕК у Фейсбуці.






Росія повністю переймає нелюдську тактику гітлерівців, використовуючи як зразок блокаду Ленінграда. Нащадки переможців над фашизмом самі стали фашистами.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56