Росія випустила 8 крилатих ракет по Херсону та Миколаївщині

Минулої ночі росія завдала масований ракетний удар по Миколаївщині, випустивши 5 крилатих ракет Х-22 та ще одну ракету по Херсонщині зі стратегічних бомбардувальників. Цей тип ракет ППО України поки що не має можливості збивати. Як повідомили в оперативному командуванні “Південь”, ракети влучили в промисловий об’єкт. Постраждалих немає.

Також вчора днем в районі гідропарку Херсона відбулося два ракетних удари з берегового ракетного комплексу типу “Бастіон”. Люди не постраждали.

Також ворог продовжував наносити повітряні удари: по Херсонському і Бериславському району спрямував 3 керовані авіабомби, а також застосував 3 дрони-камікадзе “Ланцет”.

Продовжуючи терор правобережної Херсонщини, здійснив 43 артилерійських обстріли, у тому числі 5 разів – по обласному центру. Під час кулеметного обстрілу прибережних сіл поранено одну цивільну жінку.

При проведення гуманітарного розмінування одного з населених пунктів Херсонського району ворог прицільно вдарив по групі фахівців ДСНС. В чергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, вбив 6 вибухотехніків рятувального відомства, ще 2 осіб поранено, в тому числі медичну працівницю.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56