Скандал в одеський лікарні – військовий показав баланду, якою кормлять поранених

Бойовий медик Петро Конопля, який знаходиться на лікуванні після поранення в палатах Одеської обласної психіатричної лікарні № 2 в Олександрівці, поскаржився на умови, в яких знаходяться військові. Частину лікарні відвели під шпиталь, де відновлюються військові, які отримали поранення на фронті. Але умови в цій психіатричній лікарні дуже погані – стіни мають грибок та обшарпані. А їжа нагадує баланду – все переварене та несмачне. Немає овочів та фруктів.

Військовий оголосив голодування з приводу цієї ситуації доки не покращаться умови. Наступного дня їжу прикрасили овочами і навіть дали сардельку. Але це не міняє загальні умови у лікарні і харчування, яке є постійно несмачним. Петро повідомив, що йому запропонували перейти до іншої лікарні, мабуть, щоб він перестав згадувати нестерпні умови, але він відмовився.

Пізніше, директор психлікарні Станіслав Сервецький заявив журналістам, що харчування в лікарні розраховано на пацієнтів із розладами травлення, тому воно максимально переварено. За його словами, відділення для реабілітації захисників відкривали в екстреному режимі і зараз в лікарні не мають можливості покращити харчування до стандартів, як у військових шпиталях.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56