Театр «Чорний Квадрат» в Одесі покаже «Ігри для дорослих»

Вистава «Ігри для дорослих» від театру «Чорний Квадрат» в Одесі відбудеться 13 червня 2024 року о 18:00 у Драмтеатрі ім. В. Василька.

«Ігри для дорослих» – це абсолютно унікальне штампування із заводу романтичних комедій, в ній є великий красивий ярличок, тому що вона з окремого цеху. Манера подання дуже незвичайна, та зате вона не перетворює картину на чергову нудотну історію про Ромео і Джульєту.

Маючи усі атрибути подібних спектаклів, вона відрізняється своєрідною легкістю оповідання і водночас передає цікаві думки про любов до і після сексу, змішуючи зі сплавом щирої дружби й довіри, одночасно додаючи добротні шматочки гумору.

Спектаклю вже 5 років. І усі 5 років на нього не було порожніх місць в залі. Ставку в нім можна робити не лише на Олексія Курилко, але і на Наталію Казанцеву. Актори зі своїм завданням впоралися на ура”. Вони не лише цікаві люди з божевільною чарівливістю і харизмою, але і чарівні професіонали. Грають живо і легко, насолоджуючись процесом. Їм хочеться не просто вірити, а довіряти.

У результаті: спектакль підірве Ваш розум неймовірною дозою позитиву, замішаного велетенською порцією жартів.

Квитки тут: https://cherniykvadrat.com/concert.php?id=5264

Слідкуйте за театром в Telegram: https://t.me/ChornKvadrat
Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.

Вистави відбуватимуться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховищ, на випадок повітряної тривоги.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56