Топ-чиновника Одеської мерії посадили до СІЗО на 2 місяці

Вчора 26 липня слідчі СБУ затримали Директора департаменту муніципальної безпеки Одеської мерії Віктора Кузнєцова. Як повідомляє видання “Думська”, його звинувачують у закупівлі бронежилетів та елементів військової екіпіровки за завищеними цінами. Офіційної інформації з цього приводу досі немає. Але цікаво те, що буквально за декілька годин після затримання Київський районний суд відправив топ-чиновника в СІЗО на 2 місяці з можливістю вийти під заставу у розмірі 2,3 млн грн. Одеські громадські діячі припускають, що вже в понеділок ця застава буде внесена.

Нагадаємо, що Кузнєцов раніше засвітився в низці скандалів. Так 27 листопада 2023 року співробітники “Муніципальної варти” штурмували КП “Одесміськелктротранс” – люди у камуфляжі ходили з дубинками по кабінетам. Все це виглядало як акція залякування. Серед “штурмовиків” була людина схожа на Кузнєцова. Але Кузнєцов потім заперечував свою присутність там. Акцію могли провести через намагання Труханова змінити керівників КП, які раніше працювали у команді звільненого віце-мера Дмитра Жемана і не хотіли самостійно звільнятися.

Також ЗМІ в 2021 році публікували розслідування, в якому стверджувалося, що Кузнєцов за допомогою Муніципальної варти “обілечує” 90% всіх кіосків, дрібних кафе і ресторанів на березі моря, змушуючи їх перераховувати кошти у благодійний фонд свого родича “НА ВАРТІ ДОБРА”.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56